Denna Sportlovsvecka 2018 har det varit för kallt för att mura. Annars var planen att mura igen norr- och södergavlar på baksidan. “Som tur är” fick vi just denna vecka draghjälp av en skicklig snickare, Kalle! Väggen mot gamla Klippan har isolerats, luftningen är spikad och ångspärren i innertaket är monterad. Det rundade taket har också justerats och är nu perfekt. 🙂 Plåt-Magnus har varit förbi och diskuterat sin insats med plåtbeklädning av taket. Igår kom en leverans med ångspärr och den isolering som ska sitta i innerväggarna. Idag anlände två ytterdörrar. Fönster till baksidan, samt en ny garage/förrådsdörr är på väg. Den gamla pannan och fläkten typ sprack/smälte igår, men är lagad. Slutberäkningar inför limträbeställning till stora salen pågår. Yavash, yavash. Idag publicerade Östran/Nyheterna en artikel om vår Familjedag som vi anordnar nästa lördag för att samla in pengar till bygget.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Get in touch...

Ryssbylundsvägen 20, 395 93 Rockneby